Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Alt om amning" by Stine Roldgaard, Christina Tatarczuk " Book PDF Kindle ePub Free

Alt om amning

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Alt om amning
  • Author : Stine Roldgaard, Christina Tatarczuk
  • Release Date : January 15, 2014
  • Genre: Health & Fitness,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 886 KB

Description

ALT om amning af det nyfødte barn - barnets trivsel - ammeteknik og ammestillinger - amning og familieliv - tips og inspiration til livet med baby - amning og sex - ammeproblemer - hjælpemidler - amning af større børn - identitet som ammende mor - ammestop - flaskemadning - amning hvis mor eller barn er syg eller handicappet - faderens indflydelse på amningen - interviews med Bubber, Stina Ekblad m.fl. - og meget mere.


Forfatterne:

Stine Roldgaard (f. 1972) er sygeplejerske med speciale i barselspleje og amning. Har tidligere arbejdet på en svangreafdeling og arbejder nu på en barselsgang. Uddannet ammerådgiver gennem Foreningen Forældre og Fødsel, hvor hun fungerer som ammerådgiver. Stine er mor til fire børn og medforfatter til Bogen om hjemmefødsel.


Christina Tatarczuk (f. 1976) er hjemmegående mor til fem børn. Uddannet ammerådgiver gennem Foreningen Forældre og Fødsel, hvor hun tidligere har fungeret som ammerådgiver. Christina er forfatter til en række artikler om blandt andet familieliv, amning, børns søvn og brug af babyslynge.


Download Free Books "Alt om amning" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(Download) "Alt om amning" by Stine Roldgaard, Christina Tatarczuk " Book PDF Kindle ePub Free"